Wizz Air Skopje 2018

06.05.2018

Училиштето Филос уште еднаш докажа дека е верен учесник на најголемиот маратон во Македонија. Натпреварот и забавата беа главниот мотив и можеме да кажеме дека добро се забавуваме а учеството ни донесе нови пријатели и убави моменти за сеќавање.

Се гледаме догодина.

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin