Уписи во ФИЛОС

02.09.2018

Драги ученици,

Уште една нова учебна година е на повидок! Се надеваме дека летниот одмор Ве подготви за нови јазични подвизи, зашто ние од Филос сме подготвени за новите јазични авантури во претстојната година.

Би сакале да Ве известиме дека уписите за изучување на странски јазици оваа школска година ќе почнат на 3 септември, понеделник и ќе траат се до 13 септември, четврток.

Дежурствата во Филос ќе траат секој ден каде што ќе може да ги најдете нашите професори и да се консултирате за почетокот на новата учебна година.

Ве очекуваме! Среќна учебна година, Филос

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin