17.01.2020

Драги ученици,

Ве известуваме дека на 21–ви јануари, вторник, во „Филос“ повторно ќе започне наставата по странски јазици.

Се радуваме и ги исчекуваме нашите први часови во оваа 2020–та година!

Убав викенд,

Филос

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin