Learn, practice and chill 😎📚

19.04.2021

Уште една меѓународна средба, овој пат со ученици од Грузија. Учениците по англиски јазик во Филос ја имаа можноста да го вежбаат јазикот со група ученици од Грузија со цел спознавање на различни култури и ширење нови пријателства.