УЧИЛИШТЕ ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ

Запловете со нас во светот на јазиците

ФИЛОС е формиран во 1995 год. како курс по англиски јазик. Во текот на своето постоење, школото за странски јазици ФИЛОС прерасна во институција со изградено реноме и континуиран растеж.

Денес ФИЛОС е едно од најквалитетни училишта за изучување странски јазици. Нашите курсеви годишно ги посетуваат многу слушатели од сите возрасти. Покрај курсевите кои се организираат на сите нивоа, нашата работа вклучува и подготовка за меѓународно признаени испити, издавање потврди за познавање на странски јазици и индивидуална интензивна настава.

Доделување завршни дипломи

Драги наши ученици, слушатели и родители, Успешно ја завршивме и оваа учебна година, во која на наше, а веруваме и Ваше задоволство покажавме уште еднаш

Повеќе »

Завршни претстави, натпревари 2022/2023

Завршни претстави, натпревари 2023 Завршни претстави, натпревари 2023 Завршни претстави, натпревари 2023 Завршни претстави, натпревари 2023 Завршни претстави, натпревари 2023 Завршни претстави, натпревари 2023 Завршни

Повеќе »

Нашата цел е да обезбедиме професионален пристап и пријатна и позитивна атмосфера која ќе Ве поттикне да ја совладате уметноста на говорење, слушање, пишување и размислување на странски јазици.

Определбата за постојан развој на полето на едукација на странски јазици и преводи.
Користиме современи меѓународно признаени методологии со цел постигнување на врвни резултат