Архива

Филос

Доделување завршни дипломи

Драги наши ученици, слушатели и родители, Успешно ја завршивме и оваа учебна година, во која на наше, а веруваме и Ваше задоволство покажавме уште еднаш

Детали »
Филос

Завршни претстави, натпревари 2022/2023

Завршни претстави, натпревари 2023 Завршни претстави, натпревари 2023 Завршни претстави, натпревари 2023 Завршни претстави, натпревари 2023 Завршни претстави, натпревари 2023 Завршни претстави, натпревари 2023 Завршни

Детали »
известување

Доделување Кембриџ димпломи

Целта на секој наш ученик е стекнување со меѓународно признаена диплома. Целта на секој наш професор е да ги сподели среќата и насмевката со учениците

Детали »