За Нас

ФИЛОС е формиран во 1995 год. како курс по англиски јазик. Во текот на своето постоење, школото за странски јазици ФИЛОС прерасна во институција со изградено реноме и континуиран растеж.

Денес ФИЛОС е едно од најквалитетни училишта за изучување странски јазици. Нашите курсеви годишно ги посетуваат многу слушатели од сите возрасти. Покрај курсевите кои се организираат на сите нивоа, нашата работа вклучува и подготовка за меѓународно признаени испити, издавање потврди за познавање на странски јазици и индивидуална интензивна настава.

Нашата цел е да обезбедиме професионален пристап и пријатна и позитивна атмосфера која ќе Ве поттикне да ја совладате уметноста на говорење, слушање, пишување и размислување на странски јазици.

Години традиција
0 +
Локации во Скопје
0
Јазични програми
0 +
Задоволни клиенти
0 +

МИСИЈА-ВИЗИЈА