Fairyland 1,2,3,4

Fairyland e нова програма за почетничко ниво. Младите изучувачи на јазикот влегуваат во свет на фантазија и авантура. Тие се среќаваат со волшебните суштества од „Волшебната Шума“ заедно со група од четири дечиња.

Fairyland е програма која на младите изучувачи им овозможува на лесен и интересен начин да го запомнат и меморираат изученото. Затоа придружете ни се и почувствувајте ја магијата!

Главни карактеристики :

 • Интересни дијалози со допирот на магијата
 • Презентација на вокабуларот со flashcards и постери во боја
 • Мелодични песни и стихотворби
 • Пишување со помош на водич
 • Изработка на проекти и рачни изработки на дадените активности
 • Константно повторување на вокабуларот и граматиката
 • Повторување на материјалот на крајот на секоја тема
 • Кратки претстави во работната книга за да се запознае јазикот на волшебен начин
 • Складна употреба на сите четири јазични вештини (пишување, зборување, слушање и читање)
 • Поглед на англискиот живот – зборувајќи за нивната земја
 • Работна книга во боја со налепници
 • Посебна книга со плус материјал за секоја лекција
 • Постери и flashcards
 • CD со електронска верзија на книгата

Fairyland 3

Одговорете на следните 15 прашања.

Fairyland 4

Одговорете на следните 15 прашања.