“Culture is My Identity” – eTwinning

Изминативе неколку месеци беа уникатни и инспиративни за дел од учениците во Филос, благодарение на инволвираноста во еден навистина посебен eTwinning (online) проект: “Culture is My Identity“, реализиран во соработка со група на ученици од Турција и Полска, заедно со нивните професори.

Воедно, на наше особено задоволство, бевме дел и од неколку фантастични е-средби со ученици од Јапонија и Виетнам.

Со радост, исчекуваме креирање на нови, заеднички и возбудливи проекти со нашите пријатели насекаде низ светот.

Почит и голема благодарност до сите ученици и професори кои го дадоа својот придонес во ова наше e-патешествие.

ГАЛЕРИЈА

ВИДЕО ГАЛЕРИЈА