Известување

Почитувани,

Сакаме да Ве известиме дека во наредниот месец дежурствата во Филос ќе бидат еднаш седмично, секоја среда од 18 до 20 часот во нашите канцеларии во Козле.

Во истиот период ќе можете да се информирате за предавањата во училиштето, а ние ќе ви бидеме на располагање и за административниот дел од наставата.

За подетални информации, обратете се кај вашите професори.

Срдечно,

Филос