Среќен почеток на новата учебна година!!!

Почитувани ученици и слушатели,
зaокруживме уште еден летен распуст.

Се враќаме во волшебниот свет на училишните клупи, нови книги, интересни дружби.

Имајте успешна учебна година пропратена со петки, нови знаења, најубави дружби.

Среќен почеток на новата учебна година!!!