Денот на љубовта

На 14 февруари го прославуваме денот на љубовта. Љубовта кон децата, родителите, бабите и дедовците, браќата, сестрите, другарчињата, роднините и пријателите.

Нашите најмили ученици преку честитките кои ги изработија, уште еднаш им покажаа на најблиските колку им значат.

[rl_gallery id=”1340″]