Дружење во ЗОО

Почитувани,

Убавиот априлски викенд го искористивме за дружба во Зоо, каде нашите драги ученици имаа можност да научат нешто повеќе за животните, како дел од нивното секојдневие.

Во прилог се дел од фотографиите кои ја одбележаа нашата авантура во животинскиот свет.

[rl_gallery id=”1007″]