IBU student’s study visit

Почитувани,

Нашето училиште им овозможи посета на студенти од IBU ,кои имаа можност да ги следат часовите на нашите професори, да набљудуваат успешно подготвен час со цел да се стекнат со повеќе знаење за време на нивните студии.

Училиштето за странски јазици „Филос“ секогаш е подготвено за соработка, која носи успешни резултати во понатамошното образование, успешно реализиран час води до успехот на Вашите деца, а нивниот успех е и наш.

Со почит,

Филос.

[rl_gallery id=”1072″]