Learn, practice and chill 😎📚

Уште една меѓународна средба, овој пат со ученици од Грузија. Учениците по англиски јазик во Филос ја имаа можноста да го вежбаат јазикот со група ученици од Грузија со цел спознавање на различни култури и ширење нови пријателства.

[rl_gallery id=”1441″]