Отворен ден во Филос!

Драги наши ученици и родители,
Филос ви посакува срдечно добредојде во уште една нова и возбудлива учебна година!
Со цел да ве воведеме подетално во светот на јазиците, начинот на изучување на истите, но и да ве запознаеме со нашиот супер тим, на 03.09.2022 од 16.00ч-20.00ч ќе имате можност да присуствувате на отворениот ден на Филос (ул. Миле Поп-Јорданов, бр. 72)
За дополнителни информации исконтактирајте нѐ на:
078/278-949
070/789-204
077/726-931
070/814-331
Се гледаме наскоро!