Работилница „I wonder“

На 13.12.2019 во Солун се одржа работилница „I wonder“ во организација на Express Publishing. И овој пат активно учество зазема дел од нашиот колектив кој е секогаш подготвен за нови сознанија и предизвици.
[rl_gallery id=”1169″]