Назад во училишните клупи

Почитувани ученици, ��

Со новата учебна година на повидок, би сакале да Ве известиме дека почнувајќи на 16-ти септември – понеделник, наставата по странски јазици во Филос повторно ќе започне.��

А почнувајќи од 2-ри септември, понеделник, ќе почнат и уписите кои ќе траат се до 13–ти септември, петок. Во текот на уписите, ќе може повторно да си ги видите Вашите професори кои ќе Ве информираат за сите нови активности, програми и часови по странски јазици. ��

Ве очекуваме!

��Среќна учебна година,

��Филос