Известување за прекин на наставата

Почитувани ученици и родители,

Согласно денешната одлука на Владата за прекин на наставниот процес во училиштата во следните две седмици, Ве известуваме дека училиштето „Филос“ ќе ја почитува и ќе се придржува до истата.

Нашата настава ќе продолжи да се одржува по укинувањето на одлуката.

Со почит,

Филос