7-ми Мај

Почитувани родители и ученици, Сакаме да Ве известиме дека по повод посетата на папата Франциск, утрешниот ден, 7-ми мај (вторник) е прогласен за неработен ден на територијата на град Скопје. Наставата во основните и средните училиште нема да се одвива, додека градинките непречено ќе функционираат. Наставата во Филос ќе се одвива само во градинките и вон државните училишта. За подетални информации може да ги контактирате Вашите професори. Срдечно, Филос