Јазичен камп 2019-Шпанија

Ново Ново Ново

И покрај тоа што тимот на Wonder Sport Camp е докажан лидер во организација на кампови и спортско-рекреативните активности и освен тоа што камповите имаат спортско-рекреативен карактер и ЗАБАВЕН карактер, од сега и со ЕДУКАТИВЕН карактер. Wonder Sport Camp во соработка со училиштето за странски јазици – Филос, организира ЈАЗИЧЕН КАМП во Шпанија по англиски јазик, наменет за сите возрасти, спроведен низ одлична забавна и интерактивна програма, спроведена по најнови методи, со цел брзо напредување во изучувањето на јазикот и негова примена.

Часовите ќе бидат спроведени од дипломирани професори по англиски јазик на УКИМ, со искуство во работата со основци, средношколци, студенти.

Што Ве очекува? – Тура составена од 14 дена, посета на многу АТРАКТИВНИ локации меѓу кои и Монако, Монте Карло, Милано, ОДЛИЧНИ 7 дена во преубавата Калела, посета на АТРАКЦИИ како Камп Ноу, Магичните Фонтани, Парк Гуел, прекрасен простор наменет за одржување на часовите, многу ЗАБАВНИ активности и лидери кои ќе ја спроведат цела програма со цел да имате НЕЗАБОРАВНО лето.

Дозволете ни уште еднаш да се докажеме зошто сме НАЈДОБРИ и зошто од година во година растеме се побрзо и побрзо.

Не дозволувајте да бидете од оние кои ќе слушнат, БИДЕТЕ од оние кои ќе раскажуваат како сте го поминале летото 2019 со Филос и Вондер Камп.

Контакт:
Проф: Јана Додевска (078373577)
Проф: Катарина Поповиќ (070922329)
Проф: Адила Муслиоска (078306421)