Јазичен камп 2019

Почитувани ученици и родители,

Филос ве известува дека и оваа година продолжува традицијата- летни едукативни јазични кампови во Германија. Сите Вие кои сакате да бидете дел од оваа летна авантура, за подетални информации може да се обратите кај одговорните професорки: Паневска Билјана 071 285 290 и Поповиќ Ивана 070 814 331.
[rl_gallery id=”975″]