Летен распуст

Почитувани ученици и родители,

Големо благодарам за уште една успешна учебна година! Фала за Вашата доверба и соработка која нè исполнуваше во текот на годината.

Би сакале да Ве известиме дека секој работен ден во текот на месец јуни, од 17 до 19 часот ќе може да ги најдете нашите професори во просториите на „Филос“ кај основното училиште „Владо Тасевски“. Доделувањето на дипломите сè уште трае, така што тие што не успеале да ги земат досега, може да го направат тоа во „Филос“.

Ви посакуваме убав летен распуст исполнет со многу уживање!

Со почит „Филос”.