Шпански во Филос!

Ги известуваме сите љубители на шпанскиот јазик дека отвораме нов интензивен курс за возрасни!

Во наредните три месеци (ОКТОМВРИ, НОЕМВРИ И ДЕКЕМВРИ) два пати неделно по 90 минути ќе се одржува настава за сите заинтересирани слушатели за А1.1 ниво.

Обезбедете го Вашето место и запознајте се со шпанскиот јазик и култура.

Цената на курсот изнесува 5500 денари.

Побрзајте, местата се пополнуваат!