Велигденски празници

Почитувани ученици и родители,

Би сакале ве известиме дека во склоп на престојните Велигденски празници и 1-ви мај, покрај неработните денови петок (26.04), понеделник (29.04) и среда (01.05), нашето училиште нема да работи и во вторник (30.04).

Наставата во Филос ќе почне на 2-ри мај, четврток.

Срдечно,

Филос