Zoo

Почитувани родители и ученици,

Сакаме да Ве известиме дека викендот, 13-ти и 14-ти април во 11 часот, нашето училиште има планирано организирана посета на Зоолошката градина во Скопје.

Ќе ги искористиме овие денови како културолошко–едукативен настан на кој децата ќе може да научат нешто повеќе за животните како сеприсутен дел од нивното опкружување, а посебно и како едукативен фактор во нивното изучување на странски јазици.

Децата своите омилени ликови од Happy Trails и Fairyland конечно ќе можат да ги доживеат заедно со нивните професори.

Се гледаме заедно во ЗОО – Скопје!

Филос