Kid’s Zone 3

Kid’s Zone 3 е програма за дечиња од трето одделение кои влегуваат во светот на волшебниот англиски јазик.

Јазикот е презентиран на исклучително лесен и интересен начин низ игри и песнички.

Воедно, на едукативен и детски начин опфатени се следниве структури во јазикот:

Почитувани родители,

Се надеваме дека на овој начин полесно ќе се запознаете со содржината на курсот и ќе можете да бидете во тек со она што го учи Вашето дете на курсот по англиски јазик.

Ви благодариме на соработката.

Училиште за странски јазици FILOS