Fairyland 1,2,3,4

Fairyland 1,2,3,4

Fairyland e нова програма за почетничко ниво. Младите изучувачи на јазикот влегуваат во свет на фантазија и авантура. Тие се среќаваат со волшебните суштества од „Волшебната Шума“ заедно со група од четири дечиња.

Fairyland е програма која на младите изучувачи им овозможува на лесен и интересен начин да го запомнат и меморираат изученото. Затоа придружете ни се и почувствувајте ја магијата!

Главни карактеристики :

Секогаш сме отворени за контакт со нашите ученици.

Меѓусебната комуникација и доверба е основа за долгогодишно успешно дружење.

Контакт

Работно време:
пон.-пет од 08.00 до 20.00 ч.
сабота од 09.00 до 14.00 ч.

2024 © All rights reserved