YENİ HİTİT

YENİ HİTİT

Програмата YENİ HİTİT, која е производ на „Анкарскиот Универзитет“, се изведува со помош на истоимените книги кои на светско ниво се сметаат за најдобрите книги за вежби кои помагаат во развојот на четирите главни јазични способности (читање, слушање, пишување, зборување).

Изданијата се прилагодени за сите нивоа:

Покрај лекциските книги, во оваа програма се вбројуваат и работните книги исполнети со разни вежби: