УЧИЛИШТЕ ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ

Запловете со нас во светот на јазиците

ДЕЈНОСТ

  • Курсеви за странски јазици, викенд / летни / интензивни курсеви, индивидуални курсеви за подготовка на матурски испит
  • Биро за преведување

УСПЕХ

Нашата цел е да обезбедиме професионален пристап и позитивна атмосфера која ќе ве поттикне да ја совладате уметноста на зборување, слушање, пишување и размислување на странски јазик

ВИЗИЈА И МИСИЈА

Определбата за постојан развој на полето на едукација на странски јазици и преводи.

Користиме современи меѓународно признаени методологии со цел постигнување на врвни резултат

Години традиција
0 +
Локации во Скопје
0
Јазични програми
0
Задоволни клиенти
0 +

ЗА НАС

ФИЛОС УЧИЛИШТЕ ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ

ФИЛОС е формиран во 1995 год. како курс по англиски јазик. Во текот на своето постоење, школото за странски јазици ФИЛОС прерасна во институција со изградено реноме и континуиран растеж.

Нашата цел е да обезбедиме професионален пристап и пријатна и позитивна атмосфера која ќе Ве поттикне да ја совладате уметноста на говорење, слушање, пишување и размислување на странски јазици.

УСЛУГИ КОИ ГИ НУДИМЕ

Нашите курсеви годишно ги посетуваат многу слушатели од сите возрасти. Покрај курсевите кои се организираат на сите нивоа, нашата работа вклучува и подготовка за меѓународно признаени испити, издавање потврди за познавање на странски јазици и индивидуална интензивна настава.

ПОСВЕТЕНИ НА ВАШИОТ УСПЕХ

ФИЛОС претставува институција со изградено реноме и континуиран растеж