Дома

nasi-deca1
nasi-deca2
nasi-deca3
previous arrow
next arrow

Запиши се онлајн!

[wpcdt-countdown id="120"]

До почеток на учебна година

Мисија-Визија

Определбата за постојан развој на полето на едукација на странски јазици и преводи

ISO стандард

Ресертификација BSI ISO 9001:2015, систем за управување со квалитет

ПОСВЕТЕНИ НА ВАШИОТ УСПЕХ

Нашата цел е да обезбедиме професионален пристап и позитивна атмосфера која ќе ве поттикне да ја совладате уметноста на зборување, слушање, пишување и размислување на странски јазик

ДЕЈНОСТ

  • Курсеви за странски јазици, викенд / летни / интензивни курсеви, индивидуални курсеви за подготовка на матурски испит
  • Биро за преведување

НАСТАВА

Висококвалитетна настава со најнови интерактивни методи, врвно обучен професорки тим, пријатна атмосфера …

АКТИВНОСТИ

Организирано празнично одбележување, добротворни манифестации, работилници и забава …

ДРУЖЕЊЕ

Групни посети, едукативни патувања во странство, учество на меѓународни манифестации.

ИСПИТИ

Подготовка и изведување на испити со МЕЃУНАРОДНО ПРИЗНАТИ ДИПЛОМИ 

ШТО е НОВО!?