Сојуз на стопански комори на Македонија

Почитувани,

Сакаме да Ве известиме дека во низата нови надворешни соработки, Филос почнува нова соработка со Сојуз на стопански комори на Македонија со чија поддршка ќе се остваруваат нови конференции и семинари за подобрување на квалитетот на наставата и усовршување на нашите професорите. Се надеваме дека и во иднина овој број на надворешни соработници ќе се зголеми и дека ќе даде видливи и продуктивни резултати во работата на нашето училиште.

Срдечно,
Филос